​Vedligehold din bolig/ejendom og undgå fremtidige skader

​I det daglige tænker man ikke altid over det løbende behov for vedligeholdelse, men det er vigtigere end Du tror, - ikke mindst for at bevarer værdien.

Bygningsvedligeholdelse kan spænde lige fra rensning – og vedligeholdelse af f.eks. tagrender, brønde, tag, døre, vinduer og selve facaden, til f.eks. tætning af utætte gulve i vådrum og lign.

Undgå fugt og vand før den årlige frost sætter ind

Vedligeholdelse af huse og bygninger indebærer som sagt mange ting. Er der for eksempel revner eller sætningsskader, bør de løbende udbedres for at sikre, at der ikke kommer fugt og vand ind i bygningens bærende dele.

I samme forbindelse er det også vigtigt, at huse og bygninger bliver malet eller forseglet med den rigtige type maling, så bygningen kan "ånde". Dermed sikrer man samtidig også en mere holdbar finish og efterfølgende længere vedligeholdelsesintervaller.

Få en vedligeholdelsesplan

Lad os sammen gennemgå Dit hus og Dine bygninger og lad os sammen prioritere reparationer, vedligeholdelses og eventuelle forbedringer i forhold til økonomi, faktiske behov, muligheder og ønsker.

Kontakt os for yderligere oplysninger, eller få et gratis og uforbindende tilbud.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via e-mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.

​Som kunde hos os skal Du kun bruge et og samme telefonnummer til alt, - vi hjælper med det hele.

Ring blot ! Tlf. 51- 17 40 70.

Bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesentreprenør

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Om-og tilbygning, tag, døre og vinduer, haveanlæg

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk