​Nyanlæg, omlægning og vedligeholdelse af alle havetyper

Vi tilbyder alt i haver, lige fra nyanlæg og omlægning til mindre ændringer og pleje af eksisterende beplantninger.

Smukke haveanlæg efter dine ønsker

Din have kan være stor eller lille. Dekoraktiv designet eller vild og naturlig. Det vigtigste er, at Din have opfylder dine ønsker, behov og drømme.

Når vi anlægger en have, eller rådgiver om hvordan det kan gøres, tager vi udgangspunkt i Dine ønsker, de eksisterende beplantninger, grundens beliggenhed og ikke mindst i de omkringliggende bygninger.

Kreative løsninger der skaber sammenhæng og glæde

Vi udnytter de kvaliteter, der kendetegner din have som udgangspunkt for at skabe kreative løsninger, der gør din have til noget helt specielt.

Uanset om det er hele haven, der skal forvandles, eller blot enkelte dele, der skal ændres, lægger vi vægt på at skabe en flot og gennemtænkt løsning, som giver sammenhæng og glæde.

Ønsker Du en japansk have, en dansk have eller måske en provencehave? Mulighederne er mange såvel som vi også gerne indtænker fiskedamme, kanaler, åer og mindre søer i Dine haveplaner.

Vi tilbyder tillige øvrige plante- og vedligeholdelsesråd i Din nye pryd- og nyttehave, herunder om frugttræer, buske, sorter og alverdens blomster og grøntsager.

Se mere under ydelser, Brolægning, fliser og terrasser --- >

Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via e-mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.

​Som kunde hos os skal Du kun bruge et og samme telefonnummer til alt, - vi hjælper med det hele.

Ring blot ! Tlf. 51- 17 40 70.

Bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesentreprenør

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Om-og tilbygning, tag, døre og vinduer, haveanlæg

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk