​Køkken og Bad – her finder Du gode ideer til det nyeste og mest smarte

Skal Du ha nyt, eller bare renoveret badeværelset, køkkenet, bryggers eller gæstetoilette, så gå på gratis opdagelse og få gode ideer her i vores inspirationsmodul. --- >

Som bygge, anlægs, og vedligeholdelsesentreprenør samarbejder vi altid med nøje udvalget leverandører og underentreprenører for deres levering af godkendt og autoriseret VVS og El– arbejde.

Intet kan overlades til tilfældigheder, når der er f.eks. er tale om totalentrepriser. Hos os sørger vi altid for, at ethvert arbejde bliver udført af godkendte, kompetente og autoriserede fagfolk.

Som Aut. Kloakmester, er det altid os der forestår de kloakrelaterede arbejder under jordniveau til og med gennembrydning af gulv, herunder med tilhørende tilslutningsledninger for håndvaske, badekad og overtryksventiler fra varmeinstallationer.

Typisk er det også os der forestår al overordnet planlægning og nødvendig koordinering af de enkelte arbejder og nøje styring af de ofte stramme tidsplaner.

Vi har stor erfaring med totalentrepriser i forbindelse med køkkener, badeværelser, om – og tilbygninger og er mere end konkurrencedygtige i forbindelse med nybyggeri, både for private, erhverv, institutioner og det offentlige.

Og husk, hos os så får Du hjælp til det hele, uanset om det er en stor eller lille opgave, - vi er med Dig helt fra start til slut, og sikre, at alle Dine ideer og ønsker indtænkes i ethvert henseende, også når det gælder evt. fliser, gulve, lofter, skabe og bordplader og det eventuelle afsluttende malerarbejde.

Se mere under tømrerarbejde køkken og bad.

Kontakt os for yderligere oplysninger, eller få et gratis og uforbindende tilbud.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.​

​Som kunde hos os skal Du kun bruge et og samme telefonnummer til alt, - vi hjælper med det hele.

Ring blot ! Tlf. 51- 17 40 70.

Bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesentreprenør

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Om-og tilbygning, tag, døre og vinduer, haveanlæg

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk