​Hos os er høj Kvalitet og faglighed altafgørende nøgleord

Vi har bl.a. været underentreprenørindlejet i forbindelse med montering af det galvaniserede rækværk/stakit/gelænder på Holbæk kommunes nye administrationsbygning på hjørnet ved Silvan/havne- nedkørslen i Holbæk.

Senest har vi bl.a. deltaget som ”Anhugger” for BMS kranvirksomheden (Fjernstyrrer via radiokontakt den ansvarshavende mobilkransfører) i forbindelse med Statoil Raffenaderiet i Kalundborgs ”shot down” hvor vi i 12 timers vagter har medvirket til korrekte løft af diverse enheder, ofte i toppen af høje smalle reaktorer i ca. 50 meters højde.

Blandt øvrige specialopgaver som vi udfører som underentreprenører, kan nævnes opsætning og montering af f.eks. pre-fabrikerede stål konstruktioner eller specialfremstillede trappevanger. F.eks. har vi deltaget med montagearbejde af indvendige trappevanger i det imponerende klubhus i Farum ny golfklub / the scandinavian.

Vi er alsidige, men søger altid for at, enhver opgave mestres af os selv, eller at vi nøje sørger for, at de af os benyttede underentreprenører er godkendte, certificerede og Autoriserede til de aktuelle opgaver.

Vores erfaring rækker langt, så tag og gerne med på råd til Dine opgaver, - Det koster ikke ekstra!

Udover vores brede erhvervserfaring, og ikke mindst fra vores erfaringer fra alle aspekter af det danske ejendomsmarked, tilbyder vi Autoriseret Kloakmesterarbejde, såvel som Aut. Kloakmester og ejer Kurt Bang Jensen tillige besidder diverse øvrige certifikater og uddannelsesbeviser, herunder i bl.a. lysbuesvejsning, truckkørsel, lastbil og vogntog, lastbilmonteret kran D, og ikke mindst kran E med ubegrænset tonvægt.

Tillige er ejer Kurt Bang Jensen certificeret Tv-operatør og tilsluttet Kloakmestrenes TV-inspektion såvel som Kurt Bang Jensen er certificeret Kessel Servicetekniker. (Kessel højvandslukkere)

Ingen opgave er for stor, ingen opgave er for lille. Vi tilbyder projektudførelse og ledelse heraf i ethvert henseende – ring, - eller skriv for et godt tilbud.

​Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via e-mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.​

​Som kunde hos os skal Du kun bruge et og samme telefonnummer til alt, - vi hjælper med det hele.

Ring blot ! Tlf. 51- 17 40 70.

Bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesentreprenør

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Om-og tilbygning, tag, døre og vinduer, haveanlæg

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk