​Trænger Dine døre til en kærlig hånd!

​Lad os sammen gennemgå den eller de døre der trænger til lidt vedligeholdelse, reparation eller helt til udskiftning, vi ser nøje på de aktuelle muligheder, - og ofte kan nye beslag, tætningslister og en retning af dørhængslerne være nok til at forlænge holdbarheden markant.

En god overfladebehandling eller to kan også give nyt og forlænget liv til Dine døre, men lad os sammen træffe den rigtige beslutning i forhold til Dine ønsker.

Er der tale om en dør som trænger til flere forskellige istandsættelser, er det ofte billigere med en ny og tidssvarende dør.

I en ny dør får Du både mulighed for at vælge et klassisk design eller en dør med et moderne design, såvel som der kan vælges flere materialetyper, herunder f.eks. malede fyrretræsdøre, finerede egetræsdøre, teak, mahogni eller hårdttræsdøre, døre udført som flerlags med anvendelse af både træ og aluminium, eller døre udført helt i plast.

I tilgift ved nye døre får Du også det sidste nye i lavenergikonstruktioner, både med hensyn til eventuelle glasarealer men også i relation til tætningslister og dørens øvrige varmeafgivende arealer ,såvel som Du også får mulighed for at få det nyeste i lukkemekanismer, dørhåndtag og udvidede muligheder for forbedret indbruds, - og tyverisikring.

Vi er altid parate til at hjælpe med den rigtige løsning.

Læs evt. mere herom, i vores inspirationsmodul --->

Kontakt os for yderligere oplysninger, eller få et gratis og uforbindende tilbud.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via e-mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.

​Som kunde hos os skal Du kun bruge et og samme telefonnummer til alt, - vi hjælper med det hele.

Ring blot ! Tlf. 51- 17 40 70.

Bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesentreprenør

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Om-og tilbygning, tag, døre og vinduer, haveanlæg

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk