​Udskiftning eller istandsættelse af Dine vinduer

​Skal vinduerne udskiftes, eller blot renoveres – et spørgsmål som vi tit bliver stillet!

Er Dine vinduer af den gode gamle slag med kernetræ og flotte cancerende glas eller tilhøre de perioden med billige og masseproducerede færdigelementer?

Er Dine vinduer af den gode gamle slags, f.eks.med 1-lags glas, så kan der være mulighed for, at istandsætte disse og evt. forsyne disse med en indvendigt monteret thermo – lavenergi fortsatsrude.

Uanset hvordan og hvorledes, så vil det altid være en nøje afvejning af økonomi, varmebesparelse og restholdbarhed som skal være afgørende for det rette valg.

Er Dine vinduer af nyere dato, f.eks. 20 år gamle, men alligevel trætte i træværket, hængsler og beslag og er der tillige eventuelle punkterede thermoruder, så kan det i mange tilfælde være mest rentabelt at udskifte det komplette vinduet.

Er der blot tale om punkterede thermoruder, så er det ofte det billigste kun at udskifte selve thermoglasset. Det er relativt hurtigt at udskifte punkterede thermoruder og det er mere end konkurrencedygtigt kun at skifte selve glasset frem for hele vinduet - Det er rent faktisk billigere end Du tror!

I nye vinduer får Du i dag lavenergiruder såvel som der er mange muligheder for udformningen i relation til selve designet, herunder f.eks. palæruder, bondehusvinduer og helglaspartier fra gulv til loft og der er også rigtig mange langtidsholdbare muligheder med de mange forskellige materialetyper.

En ekstra side gevinst ved eventuel udskiftning af Dine vinduer kan være, at beslag, hængsler og lukkemekanismer kan tilvælges i specielle indbruds – og tyverisikrede udformninger.

Tag os gerne med på råd, - det koster ikke ekstra!

Læs evt. mere herom i vores inspirationsmodul ---->

Kontakt os for yderligere oplysninger, eller få et gratis og uforbindende tilbud.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via e-mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.

​Som kunde hos os skal Du kun bruge et og samme telefonnummer til alt, - vi hjælper med det hele.

Ring blot ! Tlf. 51- 17 40 70.

Bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesentreprenør

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Om-og tilbygning, tag, døre og vinduer, haveanlæg

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk