Omfangsdræn

Det kan være svært at holde vandet ude af kælderen, hvis der ofte står meget vand i jorden rundt omkring kældervæggene. Det kan være nedsivende vand eller højt grundvand, men med et omfangsdræn kan du bedst sikre, at du kan bruge de ekstra kvadratmeter i kælderen uden frygt for vandskader.

Et omfangsdræn fungerer som en nedgravet tagrende, der ligger langs fundamentet og ydermuren, hvorfra det leder overskydende vand væk og dermed fjerner fugttrykket på murene.

Inden arbejdet påbegyndes, er det vigtigt at lave en forundersøgelse for at fastslå problemets art og omfang. Anlæggelse, installation og tilslutning til kloaksystemet skal udføres af os som autoriseret kloakmester.

 
Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.

Har Du Entreprenør eller Kloakspørgsmål - eller vil Du bare høre nærmere om vores kompetencer som Entreprenør og Aut. Kloakmester - så tøv ikke!.
Ring 51- 17 40 70 eller skriv til os.

Kloakmester Bang, Kvops Kalundborg

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk