Forbruger inspiration

Som bygge, anlægs- og vedligeholdelsesentreprenør med egen Kloakmester autorisation er vi godt rustet til at udføre de stadig stigende krav fra forbrugerne om ordentligt byggesagsstyring, korrekt udførsel og overholdelse af alle indgåede aftaler, herunder ikke mindst med overholdelse af kvalitet, tid og pris.

Hos os kan forbrugeren nøjes med et og samme telefonnummer, vi sørger for det hele.

Vi tilbyder den nyeste viden inden for kloakering og løser både helt små kloakopgaver, projektering og alle øvrige kloakopgaver med afløb, kloakledninger, brønde, rensningsanlæg, pumper og faskiner.

Vi er hurtige og effektive når det drejer sig om reparation og vedligeholdelse såvel som vi sætter en ære i hurtig og effektiv udførelse af nye anlæg, og ikke mindst når det drejer sig om tilslutning, separering, udskiftning og ændringer af eksisterende anlæg.

Læs mere herom i de aktuelle menuer »
 
Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.
 

Har Du Entreprenør eller Kloakspørgsmål - eller vil Du bare høre nærmere om vores kompetencer som Entreprenør og Aut. Kloakmester - så tøv ikke!.
Ring 51- 17 40 70 eller skriv til os.
 

Kloakmester Bang, Kvops Kalundborg

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk