Uponor regnvandstank - en god og miljøvenlig forretning

Rent drikkevand er bydende nødvendigt, men er efterhånden en begrænset ressource, som vi er nødt til at spare på og beskytte. Alligevel er vi indimellem nødt til at fråse med det for eksempelvis at vande planterne i drivhuset, alt imens vandregningen bare stiger og stiger. Med Uponor regnvandstank opbevarer du regnvandet i en tank og opnår dermed en alternativ og endda gratis vandkilde, som kan benyttes, når du ønsker det. Systemet er let at installere og investeringen hurtigt tjent ind igen pga. de lave omkostninger og tankens holdbare konstruktion.

Spar på drikkevandet – og skån miljøet
Med Uponor regnvandstank undgår du at bruge drikkevand til at vande græsplænen eller planterne i drivhuset. I stedet ledes regnvandet ned i en tank under jordoverfladen. Blade og andet samles i et filter (købes som tilbehør), og overløbet sikrer, at vandmængden i tanken aldrig overstiger et bestemt niveau. Tilkobl en pumpe, og så har du din egen – og frem for alt gratis – vandkilde!

Kort og godt: Du slipper for unødige udgifter til dyrt drikkevand og er samtidigt med til at spare på naturens ressourcer.

Spar penge
En almindelig husholdning, som vander fx græsplæne og drivhus, kan spare 20.000 - 50.000 liter drikkevand om året. Hvis du ganger dette tal med din literpris, vil du se, at der er penge at spare! Med Uponor regnvandstank kan du hurtigt tjene din investering ind igen og oven i købet spare både dyrebart drikkevand og penge i fremtiden.

Let at installere
Vandtanken er fremstillet i polyethylen, som er et slidbestandigt og let materiale, hvilket gør selve installationen nemmere. Du har ikke brug for store maskiner til at løfte tanken. Og med det minimalistiske design behøver du ikke en større udgravning, end du selv kan klare med en skovl og lidt god vilje.

Enkel vedligeholdelse
Der skal ikke lægges mange kræfter i vedligeholdelsen af Uponor regnvandstank. Tanken er fremstillet i polyethylen, har en levetid på minimum 100 år og er samtidigt så fleksibel, at den kan modstå forandringer i jorden (ved fx temperaturændringer). Filteret tømmer du nemt selv.

Et komplet system
Uponor regnvandstank leveres komplet med tank og opføringsrør. Desuden kan der som tilbehør købes et filter, hvis der er behov for yderligere rensning af vandet. Uponor tilbyder ligeledes faskine-elementer, vandtappepost, vandlås og andet tilbehør. Til at pumpe vandet fra tanken anbefaler vi en pumpe af et anerkendt fabrikat og hjælper naturligvis gerne med at finde den rette model. Det anbefales at vælge en pumpetype til anbringelse uden for tanken på jordoverfladen, hvor den vil være lettilgængelig, men der findes dog også pumpetyper, som kan placeres nedsunket i selve tanken.

Udvidelse af regnvandstank
Hvis regnvandstanken ønskes udvidet til at kunne opmagasinere en større volumen end det oprindelige, kan dette let gøres. Der nedgraves blot yderligere 1 eller flere tanke, som forbindes og dermed kan volumen for anlægges nemt udvides.

Læs mere på www.uponor.dk


 
Send forespørgsel vedr. produkt: Uponor

Kloakmester Bang, Kvops Kalundborg

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk