Biokube - biologisk rensning af spildevand

Til enkelte husstande med op til 5 personer har vi 2 modeller; Pluto og Venus, der matcher din families størrelse og påbudte rensekrav. Anlæggene er begge små og diskrete, og kan placeres i jordhøjde i din have eller på din grund.

Model Venus 1850 - markedets laveste driftsomkostninger
Venus matcher alle rensekrav, og er et meget diskret minirenseanlæg, der ikke tager meget plads i din have. Fås med minilåg på 60 cm.
 
 • Passer til rensekravene O, OP, SO og SOP
 • Antal personer: Op til 5 personer
 • Strømforbrug Fra 300 Kwh med Family Match Technology
Model Pluto - markedets mindste og billigste
Pluto er markedets mindste og billigste minirenseanlæg, der renser for det laveste rensekrav O og OP. Anlægget tilknyttes blot en bundfældningstank, og placeres diskret i haven, hvor I måtte ønske det.
 
 • Passer til rensekravene O og OP
 • Antal personer: Op til 5 personer
 • Strømforbrug under 450 Kwh pr. år
Stordriftsfordele i et spildevandslaug
Der kan være penge at spare, hvis flere husstande går sammen om at købe et større renseanlæg som en fællesløsning. Kort sagt: Er I flere, er det billigere.

Biokubes anlæg gør det muligt for dig og dine naboer at danne spildevandslaug, og i fællesskab investere i større Biokubeanlæg tilpasset mange familier. Det giver dig mulighed for endnu større kontante besparelser.

Det er også meget nemt, at etablere en renseløsning for flere ejendomme. Der skal blot etableres et spildevandslaug, som officielt står for driften af anlægget. Står i som en gruppe af husejere med valget mellem offentlig kloakering eller etablering af et privat fælles spildesvandslaug, er sagen økonomisk set meget klar. Spildevand, det renser en husejer billigst selv.
 

 
Gode grunde til at vælge Biokube:
 
 • Spar penge
  Med dit eget minirenseanlæg fra Biokube kan du rense dit spildevand selv, langt billigere end kommunen og andre renseløsninger. Det giver dig som kunde nogle klare kontante besparelser, der kan mærkes.
   
 • Spar vandafledningsbidraget
  Med en Biokube sparer du det dyre vandafledningsbidrag til den lokale forsyningsvirksomhed, som mange steder er på mere end 50 kr. pr m³.
   
 • Udnyt skattefradraget på etablering af renseløsning
  Etablering af eget minirenseanlæg giver i modsætning til andre renseløsninger mulighed for skattefradrag på etableringsomkostningerne.
   
 • Markedets laveste strømforbrug
  En Biokube har markedets laveste strømforbrug, og bruger under 50 % strøm i forhold til andre anlæg. Det er kontante besparelser, der kan mærkes på din elregning.
   
 • Family Match Technology ©
  Med Biokubes Family Match Technology ©, tilpasses strømforbruget i din Biokube lige præcis din families størrelse og vaner. Det sikrer dig mod unødige driftsomkostninger, og giver dig kontante besparelser hver eneste dag.
   
 • Rensekvalitet i verdensklasse
  En Biokube renser dit spildevand til topkarakterer og sikrer dig, at alle lovens strengeste rensekrav bliver overholdt. Biokube offentliggør som den eneste producent af renseløsninger alle renseresultater.
   
 • Ingen dyre tillægspriser
  Din Biokube leveres fragtfrit, og opstart af anlæg er inkluderet i prisen. Anlæggets lille volumen betyder, at du ikke kommer til at betale ekstra for bortskaffelse af jord.
   
 • Billig installation
  En Biokube har markedets letteste og mest håndtérbare design. Det betyder let, hurtigt og ikke mindst billigt anlægsarbejde. Anlæggets lave dybde betyder, at du ikke får problemer med sætningsskader på din ejendom.
   
 • Kun én årlig tømning
  Biokubes renseteknik sikrer størst mulig nedbrydning og komprimering af slam. Det betyder, at du kan nøjes med én årlig tømning af din bundfældningstank og derved spare penge.
   
 • Stordriftsfordele i spildevandslaug
  Biokubes anlæg gør det muligt for dig og dine naboer at danne spildevandslaug, og i fællesskab investere i større biokubeanlæg tilpasset mange familier. Det giver dig mulighed for endnu større kontante besparelser.
   
 • Velegnet til sommerhuse
  Biokubes er meget velegnet til sommerhuse, da det fungerer hele året rundt, også selvom du ikke beboer sommerhuset i lange perioder.
   
 • 20 års garanti på renseprocessen
  Biokube giver dig 20 års garanti for at dit minirenseanlæg renser bedre end lovens forskrifter. Den garanti kan ingen gøre os efter.
   
 • Mindst 40 års levetid
  En BioKube har mindst 40 års levetid. Da levetiden er vigtig for den samlede økonomi, er BioKuben lavet af uforgængeligt plast. Andre materialer har kun begrænset levetid ved kontakt med spildevand, og mange såkaldt naturlige anlæg har levetider langt under 20 år.
   
 • Solid Serviceaftale
  Med Biokubes serviceaftale får du service af høj kvalitet, udført af Biokubes egne kompetente serviceteknikere. Din garanti for høj og specialiseret faglighed.
   
 • 24 timers alarmtelefon
  Skulle der mod forventning opstå et problem med din Biokube, står vi klar til at hjælpe ved alarmtelefonerne i alle døgnets 24 timer 7 dage om ugen. Er det nødvendigt, sender vi en teknikker ud med det samme.
   
 • 4000 kunder tager ikke fejl
  Biokubes mangeårige erfaring som den største operatør på det danske marked for minirenseanlæg, taler sit eget tydelige sprog. Med en Biokube får du et koncept, der fungerer.Biokubes anlæg er små og kompakte og nemme at anlægge. Anlægsarbejdet foretages på en enkelt arbejdsdag uden brug af store anlægsmaskiner. 
 
Læs mere på www.biokube.dk.

Send forespørgsel vedr. produkt: Biokube

Kloakmester Bang, Kvops Kalundborg

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk