Rotationsstøbt pumpebrønd

WaterCare’s rotationsstøbte pumpebrønde findes i en standardmodel med en diameter på Ø600 og er 2000 mm i højden. Pumpebrøndene er fremstillet i polyetylen (PE) hvilket er et oplagt materiale til fremstilling af pumpebrønde, idet materialet både er stærkt, let og har en lang levetid. PE er desuden et miljøvenligt materiale både under fremstilling, brug og bortskaffelse. WaterCare’s serie af rotationsstøbte pumpebrønde findes til både gråt og sort spildevand, samt drænvand. I tilfælde af forespørgsel på pumpebrønde over 3 meter i højden, anbefaler WaterCare, at man anvender en dobbelt vægget pumpebrønd.

Forlængelse
De rotationsstøbte pumpebrønde kan max. forlænges med 1 meter, så pumpebrønden i alt bliver 3000 mm i højden. Hertil bruges forlænger-rør og gummiringe.

Større pumpebrønde
Watercare producerer også større pumpebrønde som f.eks. anvendes i komplette nedsivningsanlæg over 10pe. Brøndene er rotationsstøbte og fremstillet i PE. Disse pumpebrønde findes i 3 forskellige størrelser.


Rørføring
En ubesværet adgang til vedligeholdelse af pumpen fra terræn er en vigtig produktegenskab. Netop derfor er rørføringen påmonteret en snapkobling så pumpen er til at tage op ved et evt. pumpeskift. Rørføringen er lavet af PE i tryktrin PN10, som kan holde til påvirkningerne i det meget aggressive miljø i mange år. Watercare yder en 2 års garanti på pumpen.

VA-alarm med niveauvippe
En VA-alarm i pumpebrønden sikrer, at ejendommens beboere kan nå at reagere, inden spildevandet stiger op inde i ejendommen, ved at give alarm når pumpebrønden er ved at være fuld. VA-alarmen kan også udstyres med en SMSalarm som sender en SMS ved pumpesvigt til ejendommens ejer eller service assistent. Det anbefales af Miljøstyrelsen at anvende alarmfunktionen, da det er et yderst beskedent beløb i forhold til de omkostninger der vil være, hvis uheldet er ude.
Produktfordele
 
  • Pumpebrønden er opdriftsikret for grundvand til terræn pga. af påstøbt udragende opdriftskrave. 
  • Diameter på Ø600 – sikre plads til niveauvippe.  
  • Brønden har en udpumpning på 140-180 liter iht. Miljøstyrelsens vejl. 
  • Inkl. aflåseligt letvægtsdæksel i PE. 
  • Opbygget af slagfast PE – giver mindre risiko for skader under transport og installation. 
  • Inkl. kontraventil og snapkobling.
     


Se mere på www.watercare.dk.
Send forespørgsel vedr. produkt: WaterCare

Kloakmester Bang, Kvops Kalundborg

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk