Lokalisering af skader i kloaksystemet vha. tv-inspektion

Vha. tv-inspektion finder vi frem til evt. brud eller skader i kloakkenTv-inspektion af kloakledninger er ofte meget billigere end at påbegynde opgravninger til formodede ”fejlsteder”.

Hos os anbefaler vi tv-inspektion udført så snart der er den mindste indikation af problemer i rør og ledninger som ikke lader sig inspicere på anden vis.

Gamle kloakrør, brud på rør er typiske fejl

Typiske fejl som vi graver op til, er ofte forårsaget af aldring af gamle betonkloakrør som er forvitrede/tærede eller at der i samlingerne er indvoksede rødder fra træer og buske, såvel som der ofte forekommer brud på selve rørene som skyldes sætningsskader i jorden eller brud og forskydninger ved f.eks. påhugningssteder af grenrør og ved indførelsessteder i gamle brønde.

TV-inspektionTv-inspektion afslører hurtig og præcist hvor skaden er sket – det sparer både tid og penge.

Vi rådgiver i alle situationer, om den mest økonomiske fejlsøgningsmulighed af de aktuelle problemer.

Uddannet Tv-operatør

Kloakmester Kurt Bang Jensen er uddannet Tv-operatør til at udføre skriftlige rapporter i forbindelse med tv-Inspektion af kloakledninger. Det er Din sikkerhed for, at den udførte tv-inspektion er udført med højeste faglige niveau og efter de seneste inspektionsstandarder.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.


Ring 51- 17 40 70 og hør nærmere eller skriv til os.

Læs også »

Kloakmester Bang, Kvops Kalundborg

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk