​Alt i brolægning og stensætning af trapper

​Vi etablerer og reparere alt i trapper, både de stensatte, dem med fliser og også dem i træ.

Vi udfører trapper til mange formål

Er det op eller nedgang til haven fra terrassen eller hoveddøren, eller er det stien rundt i den kupperede have, så udføres disse trapper efter de gode gamle principper som sikre, at disse forbliver intakte i mange år fremover.

Netop trapper er meget sårbare over for dårlig fundering, jordtryk og kraftige regnskyld. Manglende vanger i siderne af trinfladerne er ofte et problem for gamle ”løse” og forskudte trinflader.

Og som for mange andre belægninger, så pas på myrrene, de kan let og hurtig underminere Dine belægninger, hvorfor vi ofte anvender sætning af trin og vanger i jordfugtig beton for at eliminere disse næsten uundgåelige myreangreb på bedste mulige måde.

Vi er særligt opmærksomme på god tilgængelighed, både på Private, Erhvervsmæssige og på Offentlige arealer for gangbesværede og for kørestolsbrugere. Ofte vil en rampe med svag stigning være en god løsning som et alternativ, eller som et supplement til den traditionelle trappe..

Kontakt os for yderligere oplysninger. eller få et gratis uforbindende tilbud.

Eventuelle spørgsmål i forbindelse hermed kan rettes direkte til entrepriseleder og Aut. Kloakmester Kurt Bang Jensen, enten via mail: kbj@kvops.dk, eller via telefon 51-17 40 70.​

​Som kunde hos os skal Du kun bruge et og samme telefonnummer til alt, - vi hjælper med det hele.

Ring blot ! Tlf. 51- 17 40 70.

Kloakmester Bang, Kvops Kalundborg

Aut. Kloakmester

Kurt Bang Jensen

​Kloak- og entreprenørarbejde, belægning, fliser og terrasser

Hallebyorevej 39, Hallebyore, 4450 Jyderup

Tlf.: 51 17 40 70    E-mail: kbj@kvops.dk